Book Simon

til et sangarrangement

Sangarrangementer

Du kan booke et sangarrangement med Simon ved at udfylde nedenstående formular. Du kan vælge mellem 4 typer sangaftener. Når du har indsendt formularen, modtager du en mail med yderligere information og priser.

 

  1. Klassisk fællessang med Simon Lægsgaard – syng sange fra den nye højskolesangbog. Undervejs fortæller Simon om fællessangens betydning og perspektiverer sangenes indhold med livsbetragtninger, små fortællinger og anekdoter.
  2. Fællessang og sangskriverier – syng Simon Lægsgaards egne sange (evt. blandet med sange fra højskolesangbogen) og hør om digtning, sangskrivning og fællessangens betydning.
  3. Fællessang-bingo med Simon Lægsgaard og komponist og pianist, Kristian Bisgaard – en sjov og involverende sangaften med gamle og nye sange. Heraf en del af de sange, de to har skrevet sammen.
  4. Poetisk postyr – Simon Lægsgaard præsenterer egne sange og digte i en skøn blanding af humor, satire, og bevægende fortælling, som søger både at skubbe og lokke publikum ud af vante forestillinger.

Book et sangarrangement